Papíripari szolgáltatás

Papíripari szolgáltatás
by agriahuman

Papíripari tevékenység:

nyomdai utómunkálatok (egyedi megrendelések, nyomtatványok); egyéb papíripari termékek (naptárak, tasakok, nyomtatványok stb.)

A papírüzem az Agria-Humán Kft. legnagyobb létszámot foglalkoztató területe: több mint 200 fővel működő üzemegység, mely megbízások alapján megrendelésre teljesít. Többféle a nyomdaiparhoz kapcsolódó papírfeldolgozó tevékenységre alkalmas, részben gépesített és kézi feladatokat ellátó egység. Érkezik igény az ország számos részéről (Nyíregyháza, Budapest, Sopron), sokféle termék kötészeti feladatainak (stancolás, ragasztás, hajtogatás, tűzés, varrás, vágás, csomagolás) elvégzésére is. Kiemelt feladat a prémium csomagolóanyag kézi gyártása, illetve a különböző spirálozott termékek, társasjátékok konfekcionálása hazai és a nemzetközi piacra egyaránt.

Nyomdai tevékenység:

nyomtatványok, szórólapok, könyvek, készítése, egyedi igények alapján. Kézi-, és gépi kötészetünk egyaránt igénybe vehető.

A gazdasági válság éveiben elsorvadt üzem újraindítása elsődlegesen lakossági szolgáltatás formájában, digitális berendezések beszerzésével indult újra. A kezdetben csak névjegykártyák, apróbb nyomtatványok előállítását követően egyre nagyobb igény mutatkozott a még mindig jellemzően kis példányszámú, de már összetettebb feladatok elvégzésére is. A kötészeti munkák itt is zömében kézzel készülnek, amely sokszor összeolvadva a papírüzem feladataival, ezzel segítve, kiegészítve egymást. A kis létszámú gépesített terület „ablakot” nyit a versenyszférában zajló eseményekre, betekintést enged a trendek és irányzatok alakulására, közvetlen kapcsolatot biztosít a nyílt munkaerőpiacra.

Megszakítás