Foglalkozási rehabilitáció

Foglalkozási rehabilitáció
by agriahuman

Társaságunk elsődleges célja a megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációs foglalkoztatása, az egyén képességeinek és érdeklődésének megfelelő, speciálisan kialakított munkakörökben. Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóinkban erősítsük azt, hogy a társadalom hasznos tagjai, és reméljük, hogy hozzájárulhatunk életminőségük javulásához, önbizalmuk növeléséhez.

Kiemelt fontosságú számunkra munkavállalóink munkavégző képességének szinten tartása, valamint képességeik növelése, egészségtudatuk helyreállítása. Törekszünk arra, hogy a megváltozott munkaképességű, illetve a fogyatékkal élő dolgozóink munkavégzéshez és önálló életviteléhez kapcsolódó kompetenciáit szinten tartsuk, tovább fejlesszük és erősítsük a társadalomba való beilleszkedésüket.

Rehabilitációs munkánk során egyéni rehabilitációs tervet készítünk, ahol a munkavállalóval közösen fogalmazzuk meg a célokat. Az egyéni képességek fejlesztését szorgalmazzuk, melyhez közösen keressük a lehetőségeket. Együttműködünk Alapítványokkal, Civil szervezetekkel, hogy a lehető legszéleskörűbben tudjunk segítséget nyújtani munkavállalóink számára.

Rehabilitációs tanácsadó, mentor:

Társaságunk 8 akkreditált telephelyen foglalkoztat több mint 500 fő megváltozott munkaképességű dolgozót. Fő tevékenységünk a nyomdai utómunkákat jelentő papíripari tevékenység, így leginkább könnyű betanított munkával segítjük a munkarehabilitációt. Mellette számos – az egyszerűbb munkáktól a kvalifikáltabb, akár nyelvismeret igénylő – tevékenységi körön belül szakemberek segítenek az egyénnek a legmegfelelőbb munkakör megtalálásában.

Tájékozódjon álláslehetőségeinkről! Jelentkezzen csapatunkba!

Megszakítás