Digitális nyomda és könyvkötészet

Digitális nyomda és könyvkötészet
by agriahuman

Nyomdaüzemünket 2012-ben nyitottuk. Azóta gépparkunk (a nyomtatás, és a kötészet terén is) folyamatosan bővül a különböző pályázati lehetőségeknek köszönhetően. Nagylétszámú rehabilitációs munkerőbázisunk segítségével rendkívül széles termékpalettával tudunk megoldásokat kínálni megrendelőinknek, és segíteni őket a tervezéstől a kész termék megvalósulásáig.

DIGITÁLIS NYOMDAI szolgáltatásunk lehetővé teszi a rövid határidőn belül történő, kis példányszámú kiadványok előállítását. Nyomtató rendszerünk a piac vezető pozíciójában járó megoldások egyike, a költséghatékonyság és a nyomtatás minőségének tekintetében is.

Nagyobb példányszám esetén, az optimális ár-érték arány elérése érdekében az ofszet nyomtatást preferáljuk, ezen nyomtatványok készítése íves OFSZET NYOMDAGÉPEN történik. A nyomtatás a kiadványhoz illő különböző vastagságú és típusú íves papírokra történik a CMYK színbontás technikájával.

Az utómunkálatokat is az intézményen belül látjuk el, ami szintén a gyors és hatékony munkát segíti elő. A kötészeti szolgáltatásunk teljes körű és önállóan is igénybe vehető.

Megszakítás